Barnkurser

Vi skapar sammanhang där barn bjuds på glädje och gemenskap! Där barnen möts av vuxen som alltid bjuder på ett leende och som stärker barnens självförtroende.

 

Dans kan berika barns liv och ge dem utlopp för  kreativitet och rörelseglädje. Barnyoga är ett tillfälle för återhämtning - en lugn och lekfull stund där vardagens stress försvinner. 

För dig som förälder har vi en lounge där du kan sitta ner i lugn och ro. Drick en kopp te, njut av vilsam musik och tillåt dig själv att bara vara en stund medan vi tar hand om ditt barn!

I höst kan ditt barn gå på följande kurser:

DANCEKIDS

​Barn mår bra av rörelse, musik och glädje! Därför bjuder vi på Happy in till DanceKids - en kurs där barn får lära sig Streetdance med mycket glädje och energi!

Läs mer och boka:

DanceKids 6-8 år

DanceKids 9-12 år

BARNBALETT

Här får barnen lära sig balettens grunder med mycket glädje och lek! Vi går igenom enklare positioner,

grundrörelser och små danser. 

Läs mer och boka:

Barnbalett, 6-8 år

 

BARNYOGA

Härlig och lekfull yoga för ditt barn! Genom olika lekar och övningar får barnen prova yoga på lättsamt sätt. Kursen innehåller också mindfulnessövningar som utgår från barnens nivå.

Läs mer och boka:

Yogalek, 4-5 år

Barnyoga, 6-8 år

Barnyoga, 9-12 år

Varmt välkommen med er anmälan! 

Vi arrangerar också barnkalas fulla av glädje!

Läs mer och boka här!

Har du några frågor? Kontakta oss via formuläret nedan!

Nu finns Happy i din mobil! Följ länken för att ladda ner vår app så att du enkelt kan följa allt roligt som händer: http://wix.to/v8CGA5I

Kontakta oss så berättar vi mer!

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com