erika.jpg

Företagsevent

VI GÖR KVÄLLEN OFÖRGLÖMLIG

Vi erbjuder olika danser som teambuildingaktivitet. Danserna anpassas efter er grupp och kan fokusera på gemenskap, självkänsla, stress och närvaro, och mycket annat! Alla kan delta, ingen förkunskap behövs!

Ni kan också boka shower till ert event. Exempelvis Burlesque Inspiration som sätter krydda på eventet!

Party in Santa Hats

Teambuilding

Med Happy Team Dance bjuder vi er personal på en timme fylld av glädje och kontakt! Genom dans blir vi mer öppna för att lära känna varandra bättre!

Kontakten i dansen skapar också endorfiner som ger oss känslor av glädje och tillfredsställelse. Under Happy team Dance får medarbetarna en ny sorts kontakt genom dansen och skapar härliga minnen tillsammans!

Vi dansar i vanliga kläder och strumpor! Ingen förkunskap behövs! Vi kan lägga upp olika långa pass utifrån ert behov och önskemål. 

Ni kan boka, Kizomba, West Coast Swing, Fox, Bugg. Burlesque Inspiration, Dans och närvaro, Dans för att minska stress, samt teamdanser. Våra ledare är positiva, inspirerande och professionella! 

Välkommen att boka en teambuildingaktivitet utöver det vanliga! Använd formuläret nedan så hör vi av oss! 

Dansshow med Burlesque Inspiriation

Nu kan du boka en dansshow med Burlesque Inspiriation för din fest eller ditt event! Dansen fokuserar mycket på sensualitet och att visa upp det vackra med kvinnokroppen! Vi anpassar nivån på uppvisningen efter era önskemål och erbjuder bland annat chairdance! Skicka bokningsförfrågan med formuläret nedan.

Vi samarbetar med Västerport i Kalmar. Boka gärna en kombination av spa och andra aktiviteter på Västerport med en dansshow!

Fyll i din info

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com