HAPPY DANCE

BLI LEDARE HOS OSS!

Happy Dance driver kurser och event inom dans med mycket glädje och energi! Nu expanderar vi till fler städer och söker därför ledare i hela Sverige!

 

Vi söker dig!

Vi söker dig som är positiv och driven med en önskan att utvecklas både som dansare och dansledare! 

 

Du har förmåga att leda och inspirera grupper på ett positivt sätt. Hos Happy ska alla känna sig välkomna, sedda och stärkta i sin dans!

 

Du behöver inte ha varit ledare för danskurser tidigare men du brinner för dansen och är duktig inom den dans du utövar. 

 

Happys grundläggande koncept

Happys danskurser handlar om att sprida dansglädje och att få fler människor att våga prova på pardans. Vi dansar till modern musik med mycket känsla! 

 

Vårt fokus är på socialdans och glädje, inte tävling. Dock är vi noga med att deltagarna får lära sig grunderna och tekniken i danserna korrekt. Vi ger kurser med hög kvalité och fokuserar hela tiden på dansglädjen! Varje kurs avslutas med ett uppträdande eller en flashmob. 

 

Som dansledare är du en del av Happys ansikte utåt och du arbetar utifrån våra grundläggande värderingar. Dessa handlar bland annat om att alla är välkomna att föra/följa oberoende av kön, att alla ska bli välkomnade oavsett ålder och etnicitet. 

 

Vi arbetar hela tiden för ett varmt klimat med god social sammanhållning! Läs mer om våra värderingar här!

 

Musik

Vi hjälper dig att ordna spellistor och uppdatera dessa med lämplig musik inför kursen. Det är viktigt att musiken är modern och kan tilltala olika sorters publik. 

 

Vi söker dig som är:

Positiv

Bra på att bemöta nya människor

Driven

Bekväm i rollen som ledare

Duktig på den dans du utför, både tekniskt och musikaliskt.

 

Vi tillhandahåller

När du har kurser i Happys regi så ansvarar vi för lokaler, musikutrustning, marknadsföring, bokningssystem, fakturering, kundtjänst och musiklicenser.

 

Mentorskap

Som ny ledare finns vi hela tiden tillgängliga för stöttning och coachning. Vi vägleder dig i olika frågor och du får också del av en kortare distansutbildning kring ledarskap och Happys koncept.

 

Arvode

Som kursledare hos Happy får du ett arvode för varje genomförd kurs. Arvodet betalas via faktura. Antingen kan du fakturera oss via eget företag eller använda faktureringstjänster såsom exempelvis Cool Company. Vi skriver alltid ett avtal där alla åtaganden är tydligt framskrivna. 

 

Del av Happys gemenskap

Som kursledare blir du en del av Happys varma gemenskap. Du kommer få flera fördelar såsom förtur till vissa helgkurser med All Star dansare runtom i Sverige, rabatt på kläder, skor och andra dansprodukter, nyhetsbrev, tillgång till forum där du kan diskutera och utvecklas med andra kursledare och mycket mer!

 

Som kursledare åtar du dig

  • Ansvar för minst en termins- eller helgkurs.

  • Du förbereder, planerar och genomför kursen. Ibland sker detta tillsammans med en danspartner. 

  • Terminskurserna avslutas med ett uppträdande/flashmob som du ordnar. Det kan tex vara ett uppträdande för släkt och vänner, en flashmob på stan, ett uppträdande i en galleria eller liknande.

  • Du utgår från våra spellistor och lägger till egen musik som är modern. 

 

Arvode enligt överenskommelse.

 

Om du har några frågor mailar du dom till: kalmarhappy@gmail.com

 

ANSÖKAN

Så här ansöker du:

  1. Skriv en kort presentation av dig själv, var du bor och din dansbakgrund. 

  2. Beskriv eventuell tidigare ledarerfarenhet, samt vilka kurser du gått inom dans. 

  3. Bifoga en bild på dig själv

  4. Skicka med en video där du dansar. Det kan vara ett enkelt filmklipp taget med mobil eller liknande.

 

Maila detta till:

Kalmarhappy@gmail.com

 

Vi ser fram emot din ansökan!

/Happy

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com