TIMO LINNEA.jpg

About Us

Gemenskap, glädje & kvalité

Njut av energi, dansglädje och gemenskap! Du är välkommen precis som du är - oavsett om du är rutinerad dansare eller om du aldrig tagit ett danssteg tidigare!  

71094595_486734228837788_635226551707133

GEMENSKAP OCH GLÄDJE

Happy Dance drivs av Erika Lundby som är PhD i socialt arbete, dansledare och entreprenör! Hon brinner för att skapa glädje, gemenskap och hälsa genom dans och utbildning!

 Erika startade verksamheten under 2018 med målet att förbättra folkhälsan genom dans. Idag håller vi helgkurser över hela Sverige och erbjuder Kalmarregionens största utbud på danskurser!

Hos Happy är respekt och omtanke två viktiga hörnstenar i verksamheten. Vi arbetar för att dans ska vara roligt och prestigelöst! Hos Happy uppmuntrar vi varandra och skapar en positiv gemenskap tillsammans. Våra ledare sätter alltid din glädje och trygghet i centrum!

Hos Happy finns något för alla smaker! Vi har deltagare mellan 0-85 år och vi erbjuder många olika kurser på flera nivåer! Du är varmt välkommen oavsett om du aldrig tagit en danssteg innan eller om du är tävlingsdansare. 

Happy erbjuder både terminskurser, helgkurser, privatlektioner, uppvisningar, företagsevent, möhippor och mycket mer! Våra ledare är duktiga och engagerade!

Vi säljer också dansskor och kläder.

 

Kontakt:

info@happydance.se 

 0762159534

Vi svarar gärna på dina frågor och berättar gärna mer om verksamheten!

Vår egen danslokal hittar du på Wismarsvägen 3 i Kalmar.

Boende

Kommer du långväga ifrån och behöver boende? Vi samarbetar med hotell på flera orter i Sverige för att du ska kunna få rabatterat boende när du kommer på våra kurser. Fråga efter rabattkod vid bokning!

Vi ser framemot att dansa med dig!

Erika

Erika Lundby. Foto av Mats Holmertz

Happy Dance ägs av Vita Progress AB. Organisationsnummer: 559291-7453

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com