Lär känna våra danser!

Prova våra roliga pardanser och känn på glädjen i solodans!

Vi har också dans för barn och yoga!

 

Mer information om våra danser

Pardanser

West coast swing är en populär dans som växer snabbt i Sverige! Vi dansar WCS till olika musikstilar såsom modern pop och annan skön musik i behagligt tempo. Dansen ger mycket utrymme för lekfullhet och spontanitet! Se klipp om wcs här!

Modern Fox är en av de vanligaste pardanserna i Sverige och kan dansas till många olika sorters musik och ger utrymme för mycket lekfullhet! Här kan du ser våra ledare Erika och Susanne dansa fox!

Bugg kan dansas både snabbt och långsamt, till många olika sorters musik och i många olika sammanhang! Happy Bugg fokuserar på att lära ut modern bugg på ett positivt, lekfullt och inspirerande sätt! Se klipp när vår ledare Erik dansar bugg här!

Solodanser

Burlesque är en solodans där vi fokuserar på att röra oss sensuellt med självkänsla i en trygg och tillåtande miljö. Dansen handlar mycket om att bli stärkt i sin egen kropp och att våga ta plats. 

Modern dans är populärt runt om i världen. Nästan allt är rätt i modern dans, och fokus läggs på att uttrycka sig själv och låta kroppen bestämma över rörelserna. Därför passar modernt verkligen alla som vill dansa och uttrycka sig själva!

Balett är en bra grund för all dans eftersom hållning, styrka, taktkänsla och koordination utvecklas. Balett är vackert att se på, men ännu bättre är det såklart när man själv får känna sig som en ballerina och utföra graciösa och vackra rörelser!

Zumba är en intensiv och rolig dansträning som ger bra kondition! Passar dig som gillar fart och härlig musik! 

Barnkurser

I Barnbalett får barnen lära sig balettens grunder med mycket glädje och lek! Vi går igenom enklare positioner, grundrörelser och små danser. Nivån anpassas efter gruppen och fokus är på glädje! Vi har grupper för barn mellan 6-9 år. 

DanceKids är en kurs där barn får lära sig Streetdance med mycket glädje och energi! Barnen får lära sig olika rörelser och enklare koreografier. Vi har grupper för barn mellan 6-12 år. 

MiniDans är dans för de allra minsta! Barnen dansar tillsammans med sina föräldrar. Enkla sånger, rörelselekar och små danser.Vi har grupper för barn mellan 2-3 år. 

Barndans är dans för barn mellan 0-6 år på dagtid. Vi samlas i studion, fikar och sjunger och dansar tillsammans!

Under kursen Dans med baby så går vi igenom viktiga saker kring att bära barn, nyttiga tips om bärande, samt dansar med vår baby i sele eller sjal! För barn 0-1 år. 

Yogalek är inspirerande yoga för barn mellan 4-9 år! På ett lekfullt och pedagogiskt sätt får barnen njuta av en stund lugn och komma ner i varv. 

Familjeyoga yogar du som vuxen tillsammans med ditt barn. Det blir en mysig stund som ni delar tillsammans!

VÄLKOMMEN TILL HAPPY DANCE STUDIO!

Wismarsvägen 3, Kalmar

Har du frågor? Hör av dig!

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com