Lär känna våra danser!

Hos Happy Dance kan du dansa många olika sorters danser!

 

Prova våra roliga pardanser!

West Coast Swing, Happy Bugg, Bugg Ungdom och Modern Fox.

Och känn på glädjen i solodans!

Balett, Barnbalett, Modern Dans, Street Dance och Burlesque!

Nedan finns filmer och presentationer av alla våra danser. 

 

WEST COAST SWING

 

I klippet ovan ser du Evelina Lundberg som kommer till Happy i vår dansa West coast swing. Det är en populär dans som växer snabbt i Sverige!

 

Vi dansar WCS till olika musikstilar såsom modern pop och annan skön musik i behagligt tempo. Dansen ger mycket utrymme för lekfullhet och spontanitet! Och det finns WCS event över hela världen!

 

MODERN FOX

 

Modern fox dansas till varierad och modern musik där du kommer nära din danspartner och verkligen känner musiken.

 

Modern Fox är en av de vanligaste pardanserna i Sverige och kan dansas till många olika sorters musik och ger utrymme för mycket lekfullhet!

 

I filmen ovan kan du se fox från en mysig kväll på dansgolvet! 

(Filmen är upplagd av Biamediaify och visar en kväll på Norrfjärdens folkets hus). 

 

HAPPY BUGG

 

I filmen ovan ser du vår ledare, Erik Engström, dansa loss i en härlig bugg! Bugg är en av de vanligaste pardanserna i Sverige. 

 

Du kan dansa bugg både snabbt och långsamt, till många olika sorters musik och i många olika sammanhang!

Happy Bugg fokuserar på att lära ut modern bugg på ett positivt, lekfullt och inspirerande sätt! Vi dansar till varierad modern musik och har roligt tillsammans!

Vi erbjuder bugg grund, bugg fortsättning, bugg ungdom, bugg socialträning, bugg inspiration avancerad och bugg tävlingsträning!

BURLESQUE

Burlesque är en solodans där vi fokuserar på att röra oss sensuellt med självkänsla i en trygg och tillåtande miljö. Dansen handlar mycket om att bli stärkt i sin egen kropp och att våga ta plats. 

 

På kurserna kommer man som man är, i vilka kläder man vill.

Alla kan dansa Burlesque - unga som gamla, män som kvinnor!

Modern Dans

I filmen ovan ser du vår ledare, Sofia Kesti, som dansar Modern Dans. Modern dans är populärt runt om i världen. Nästan allt är rätt i modern dans, och fokus läggs på att uttrycka sig själv och låta kroppen bestämma över rörelserna. Därför passar modernt verkligen alla som vill dansa och uttrycka sig själva!

Balett

Balett är en bra grund för all dans eftersom hållning, styrka, taktkänsla och koordination utvecklas. Balett är vackert att se på, men ännu bättre är det såklart när man själv får känna sig som en ballerina och utföra graciösa och vackra rörelser! Alla kan prova att dansa balett! 

Barnbalett

Här får barnen lära sig balettens grunder med mycket glädje och lek tillsammans med Sofia Kesti! Vi går igenom enklare positioner, grundrörelser och små danser. Nivån anpassas efter gruppen och fokus är på glädje och att barnen får känna sig som ballerinor.

Vi avslutar alltid lektionerna med danslek för att barnen ska få slappna av lite och ha roligt med gruppen.

DANCEKIDS

​Barn mår bra av rörelse, musik och glädje! Därför bjuder vi på Happy in till DanceKids - en kurs där barn får lära sig Streetdance med mycket glädje och energi!

Läs mer och boka:

DanceKids 6-8 år

DanceKids 9-12 år

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com