Happy Dance

Dans för alla!

På Happy Dance anlitar vi positiva, inspirerande och kunniga ledare allt efter behov och efterfrågan. Nedan presenterar vi de ledare som håller terminskurser hos oss i höst!

De ledare som håller helgkurser är alltid extra duktiga och är presenterade i respektive event på bokningssidan. Vi har tex All Star dansaren Rake Salo från Finland, Evelina Lundberg som är en av Sveriges bästa WCS dansare, Tony Möörk och många fler!

Vi vill bli fler! Kontakta oss om du vill bedriva kurser/hålla workshops hos oss!

 

 

 

 

Erik Engström

Erik Engström har alltid älskat musik och dans! När han provade bugg första gången fastnade han direkt! För Erik är målet med dansen alltid att man ska ha roligt när man dansar! Den glädjen vill han förmedla och hittills har han lyckats bra med att få både kursdeltagare och högstadieelever att tycka om dansen!

 

Patrick-Julian Fonell

Patrick har dansat West Coast Swing sedan många år tillbaka. Han är är en dedikerad West Coast Swing dansare som älskar musiken och lekfullheten i dansen. Han åker på många event och har deltagit i flera tävlingar. Som ledare är Patrik positiv och vill få deltagarna att uppleva den fantastiska känslan och glädjen som West Coast Swing kan ge! I höst håller Patrick kursen West Coast Swing fortsättning. På den här påbyggnadskursen bygger vi vidare på våra grunder och utvecklar vår dans! Du får bland annat lära dig nya turer och utveckla din teknik!

 

Lotta Trinse & Micke Olsson 

Lotta Trinse & Micke Olsson bor i Växjö och är aktiva wcs-ledare i dansklubben Swing. 

De har båda sin dansbakgrund inom Linedance. Lotta och Micke började dansa WCS för ca 5 år sedan och blev helt fast. De älskar möjligheten att dansa till olika musikstilar och tempo. 

Paret tror mycket på kommunikation - både i dansen och på kursen. De dansar ofta med sina kursdeltagare och ger feedback till de som önskar. De jobbar också mycket på att ha bra stämning på kurserna för glädje ger mycket bättre inlärning! I höst håller de kursen WCS - development som går under tre lördagar!

Erika Lundby

Erika Lundby driver Kalmar Happy Dance Club och har dansat olika former av pardans under mer än tio år. Hennes stora favoriter är fox och West Coast Swing, vilka hon också håller kurser inom på Happy. Erika är driven, positiv och har en gedigen pedagogisk erfarenhet från sitt yrkesliv inom universitetsvärlden. Hennes kurser präglas av en varm atmosfär där du uppmuntras till utveckling och nytänk! I höst håller Erika bland annat i kursen Fox Feeling - en kurs där du får träna på att verkligen hitta känslan - i musiken, i dig och i din dans! Du träffar också Erika på kursen West Coast Swing - nybörjarkurs. West Coast Swing är en modern pardans med utrymme för mycket glädje och musikalitet.

Jimmy Martinsson

Jimmy har mångårig erfarenhet av att vara ledare både inom bugg och fox. Han har också tävlat under en längre period. Som ledare är Jimmy positiv, välkomnande och mycket kunnig! I höst lär han dig dansa Modern Fox med mycket glädje och engagemang! Modern fox dansas till varierad musik där du kommer nära din danspartner och verkligen känner musiken. För dig som redan är van foxare kommer Jimmy också hålla i två avancerade workshops!

 

Lena Gustafsson

Lena har arbetat med mindfulness i många år och är utbildad mindfulnessinstruktör, handledare, energibehandlare och instruktör i frigörande dans. Hon driver också Lenas Andrum i Mönsterås. Lena bjuder på värme och omtänksamhet och inger alltid en känsla av lugn, närvaro och trygghet!

Lena kommer att lära dig Frigörande dans med Mindfulness i höst! Under kursen tränar vi oss på att hitta vår närvaro i olika rytmer och danser. När man är medvetet närvarande ökar lugnet och stressen minskar!

Victoria Ros

Victoria har en gedigen bakgrund som dansare. Hon är engagerad och entusiastisk vilket lett till en snabb utveckling inom dansen! Victoria har tävlat i dans ända sedan 1999, både nationellt och internationellt. Hon har också haft danskurser i över 10 år. Hennes kurser präglas av god stämning och glädje!

Victoria kommer att vägleda dig i kursen Dance Development i höst! Under Dance Development får du utvecklas som dansare - oberoende av vilken dans du är aktiv inom! Välkommen att inspireras och utvecklas!

Christina Haglund

Christina har dansat i 40 år och dansar många olika pardanser - fox, kizomba, latino, tango, Wcs, bugg, slowbugg och gammeldans samt linedance! Christina har flerårig erfarenhet som kursledare men nu under senare år mest gått kurser för att utveckla sin egna dans. Christina dansar som både förare och följare i bla fox. Du kommer att träffa Christina som hjälpledare på flera kurser under hösten, bland annat på LadyLead - basic endagarskurs - en inspirerande heldagskurs för dig som vill lära dig en ny roll i modern fox!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dans | Ledare | Kalmar | Kalmarhappydanceclub

 

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com